joi, ianuarie 06, 2011

2011 - un an bun pentru sagetatori



Intelect:
Mercur tranziteaza zodia Sagetatorului, iar din 13 ianuarie va intra in Capricorn. in prima parte a intervalului veti avea apetit pentru comunicare, idei originale si indraznete si veti reusi sa va rezolvati toate problemele. Memoria si intuitia va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii ingenioase. Mintea va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este buna si aveti o deosebita putere de convingere. in ultima parte a intervalului veti actiona mult mai pragmatic si eficient si veti inregistra succese majore. Aveti o perioada buna la nivel intelectual si ar fi bine sa o fructificati la maximum.

Sanatate:
Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece sunteti predispusi accicentelor.

Profesie:
La serviciu lucrurile merg relativ bine. in perioada urmatoare nu apar elemente care sa afecteze starea voastra profesionala.

Bani:
La nivel financiar situatia se prezinta destul de bine. Tranzitul Soarelui pe intervalul casei a 2-a va va aduce o crestere de venituri ceea ce va va ajta sa va platiti toate datoriile.

Dragoste:
Venus tranziteaza zodia Scorpionului ceea ce indica faptul ca viata voastra sentimentala decurge dinamic si interesant. in aceasta perioada puteti avea discutii tensionate cu partenerul de viata, dar veti avea si multe momente de satisfactie sentimentala.

Niciun comentariu: