marți, august 27, 2013

Despre El, cu dragoste!
Barbatii, indiferent ce se spune, sunt fiinte cu suflet, ca si noi, femeile. Au si ei sentimente, sa stii... Iubesc si ei. Ba chiar uneori mai mult decat suntem capabile multe dintre noi sa iubim.

Poate ca ai o parere nu prea buna despre barbati... Afla, insa, ca au si ei un Suflet. Sunt si ei capabili de ... emotii. Si s-au nascut romantici, chiar daca nu-ti vine sa crezi. Da, ai citit bine: sunt romantici, sunt oameni, sunt emotivi si sensibili, sunt umani si indragostiti pana peste cap, sunt dezamagiti uneori, sunt descurajati si de foarte multe ori se tem... Se tem de tine, de ceea ce simti, de ideea de a nu te face sa suferi, de a nu-ti da sperante desarte si se tem chiar de propriile lor sentimente.
D’asta au nevoie de Noi! Ca sa le reamintim ca s-au nascut buni si calzi, romantici si nebuni, rabdatori si toleranti, sinceri si tandri, romantici si dornici sa ofere si sa primeasca Iubire. Au nevoie de noi, femeile, pentru a-i ajuta sa lupte cu emotiile, cu fricile, cu intrebarile pe care si ei si le pun... chiar daca nu lasa sa se vada. Au nevoie de noi nu pentru a se simti intregi. NU! Suntem cu totii intregi si completi asa cum suntem. Nu pentru asta avem nevoie de relatii. Ci pentru a impartasi cu celalalt / ceilalti ceea ce exista in noi. 


Ce nu ne place la ei, nu ne place la noi.
Ce adoram la ei, iubim la noi insine.
Degeaba ii blamam si ii uram si ii numim „tampiti”, „porci”, „magari”, „nenorociti”...
Sunt Suflete insetate de Iubire ca si noi. Chiar daca au uitat...
Atunci... ce ramane de facut?
Sa-i iubim, sa-i incurajam, sa le reamintim ce Sunt, de fapt.
E simplu.


Stii ce e culmea? Ca si lor le va placea sa descopere Ce Sunt!
Un album dedicat iubitului meu frumos... langa care descopar continuu Cine Sunt (cat pot sa fiu de buna, de rea, de intelegatoare si nedreapta, de rabdatoare si plina de nervi... ), Ce Este Iubirea, Armonia, Intelegerea si Linistea... si Cat Pot Sa Iubesc!


 Multumesc, Ionut

pentru tot ce invatam si descoperim IMPREUNA!
Atat cat va fi Sa Fie... :)

Niciun comentariu: