vineri, mai 17, 2013

Despre Frumusetea si Adevarul Vietii


Experimentez din plin frumusetea Vietii cu toate surprizele ei... Ma minunez la fiecare pas. De TOT! Tot ce ma inconjoara devine brusc surprinzator si ma imbratiseaza cu atata dragoste si caldura... indrumandu-mi privirea, sentimentele,. faptele si gandurile spre locul unde trebuie sa fiu. Pe parcursul acestui drum adun in suflet si in gand tot felul de lectii ceea ce ma duce cu gandul ca viata e un imens camp cu flori multicolore, buruieni si spini rautaciosi. E ca o provocare: cine face (primul) cel mai frumos buchet?
Cei mai multi se imbrancesc sa prinda florile cele mai frumoase, cele mai colorate si mai frumos mirositoare fara sa aiba macar habar cum se numesc. Altii se multumesc cu floricelele pipernicite de pe marginea drumului. Altii, nu stiu cum fac, ca nimesc doar ciulini si buruieni... La o prima privire, s-ar putea considera ca cei care au cele mai frumoase flori sunt cei castigatori. Dar, oare, asa este? O data cu aceasta intrebare apare si gandul ca, poate, adevarata provocare a vietii este doar sa stai sa admiri frumusetea florilor, sa le inspiri parfumul... in calm si liniste, fara sa le atingi nici macar o petala.
Cine poate stii?!
Viata este o continua descoperire a... TOT! Exact cand crezi ca ai prins ideea si ai descoperit adevarul absolut... apare o alta ipoteza, o alta intrebare, o alta situatie sau persoana care iti da peste cap totul.
Viata este atat de FRUMOASA!

Niciun comentariu: