vineri, iulie 26, 2013

TU esti TOT

A avea o relatie cu cineva nu inseamna doar sa ai cu cine sa vorbesti, sa te iubesti si sa iesi in oras... Relatiile sunt o superba modalitate de  Evolutie. Sunt o Super-Scoala pentru fiecare dintre noi.
Relatiile nu sunt intre doua minti, intre doua corpuri, intre doi oameni... Relatiile sunt de la Spirit la Spirit, de la Sine la Sine. Pentru ca Tu, Eu, Noi... nu suntem Corpul, nu suntem Mintea... Tu, Eu, Noi suntem Energie Pura. Tu, Eu,Noi suntem Creatori. Si tot ce cream este Viu.
Daca la nivel uman ne putem minti, ne putem calca in picioare si ne putem bate joc de oricine...la nivel de Sine nu mai putem pacali pe nimeni, caci acolo exista toate Informatiile despre cine Suntem cu adevarat. Acolo toti suntem Egali indiferent cate vile, cati bani, cate case sau cate studii am avea.
Suntem cu totii pe drumul spre Evolutie. D’asta am venit aici. Sa Urcam. Sa Evoluam. Sa redevenim Cine Suntem.

Traim vremuri in care majoritatea incep sa se trezeasca si sa constientizeze ca totul e Mental, ca toate gandurile lor au o putere extraordinara de Creatie.
Traim vremuri in care Lumina patrunde tot mai adanc in fiecare dintre noi si ne pune fata in fata cu toate Umbrele, indiferent cat de bine ascunse ar fi.
Cine intelege ca e inutil sa se mai ascunda face un MARE salt care-l va propulsa spre multe intelesuri, sensuri si simtiri.
Cine nu intelege,va continua sa se invarta in cerc. Fiecare la Timpul sau. Nimeni nu grabeste pe nimeni. Nimeni nu forteaza pe nimeni. Nimeni nu trage pe nimeni de maneca sa se trezeasca, sa devina constient si sa isi doreasca sa urce. Nu. Fiecare are dreptul sa aleaga. Orice alegem e Bine. E spre Binele nostru Suprem. Orice alegere este o ocazie de a Invata. Nu exista greseli, doar trepte de evolutie.
Traim vremuri in care suntem iubiti, protejati si ajutati continuu. Vremuri in care oricine vrea poate sa urce. Repet: Oricine VREA!
Traim vremuri in care Tot Cerul e la dispozitia fiecaruia dintre noi.
De ce sa irosim o asemenea sansa? De ce sa ramanem atarnati in griji si suspiciuni, in gelozii si obsesii, in frici si manipulari, in atasamente si fantezii? Simplu: pentru ca Vrem. Pentru ca inca alegem, constient sau nu, sa continuam in acelasi mod.
Numai cine nu vrea nu urca Azi. Acum.

Si totusi...
Traim vremuri extraordinare.
Este vremea Noastra, a tuturor. A Mea, a Ta, a Lui, a Ei... Caci Eu sunt Tu si Tu esti Eu. Si Impreuna suntem Unul.
Cand ajungi sa fii constient de toate aceste lucruri... iti dai seama ca preocuparile si grijile legate despre cat va dura relatia ta cu cineva devin din ce in ce mai putin importante.
Iar intrebarile de genul: „Ma va iubi mereu?” , „Ma va lua de nevasta?”, „Imi va fi fidel in veci?” , „Vom ramane impreuna pana la sfarsitul vietii?” isi iau zborul,devenind fara sens.
Nu e important cat sta o persoana langa tine. Important e sa descoperi ce ai de invatat de la ea, cu ce vine ea nou in viata ta, cu ce anume te ajuta sa urci si cat din toate astea esti dispus sa iti dai voie sa asimilezi?
Doar de tine depinde.
Cand toata lumea pare ca e impotriva ta, fii Tu langa Tine.
Cand pare ca nimeni nu te mai iubeste, iubeste-te Tu pe Tine.
Cand simti ca nimeni nu are grija de tine, ai grija Tu de Tine.
Pentru ca despreTine este vorba in TOT, Sfanta Creatie Divina.
Porti in Tine tot ce ai nevoie pentru a reusi, pentru a fi fericit si pentru a avea o viata Extraordinara.TOT! Nu mai nega si nu mai irosi toate aceste daruri divine doar pentru ca tie, ca Om, ti se pare ca ai nevoie de o relatie cu alt Om pentru a fi Complet, Intreg, Extraordinar.
Mai bine Multumeste si fii Recunoscator pentru TOT.
Apoi.... Iubeste si FA CE VREI!



Imbratisez cu drag minunile din fiecare dintre noi.

Niciun comentariu: