marți, septembrie 07, 2010

Raiul vietii noastre de femei!

Cele mai multe femei, cand raman insarcinate incep sa poarte haine fooooarte largi. Din prima zi cand afla ca asteapta un bebe. De ce? Ca oricum nu au burta. Daca nu ar fi testul care arata doua liniute nici nu ar stii ca sunt insarcinate. E prea devreme sa simti ca esti insarcinata, dar sa mai fie nevoie si de haine largi... Si totusi, de ce poarta haine largi? Poate ca vor ca lumea sa observe ca ceva s-a schimbat cu ele, ca sunt in curs de transformare, ca asteapta un copil... sau poate ca vor sa ascunda sarcina... Habar nu am. Sunt femeie! Dar nu le inteleg. Poarta haine foarte largi si apoi se intreaba de ce nu mai sunt feminine si se plang ca sarcina le face sa nu mai arate atat de bine. Unele chiar au depresii grave pe aceasta tema.
Nu e vorba de sarcina, e vorba de stil. E vorba de putina atentie asupra propriei tinute. A fi insarcinata nu inseamna ca trebuie sa te imbraci intr-un sac. Din contra! Pentru mine, femeile insarcinate sunt cele mai sexy. Cu burtica sau fara. E perioada cand suntem foarte feminine. E perioada de care ar trebui sa stim sa ne bucuram. Si sa o traim la maxim clipa de clipa.
Ar trebui sa afle toate femeile!
Sa emane prin fiecare por fericirea de a avea un copil! Si sa se imbrace asa cum poate nu au avut niciodata curaj sa o faca. Rochite scurte, fustite, camasute pe talie.. (atat timp cat inca mai au talie), pantaloni sexy... Culori nebune, materiale fine, vaporoase, pufoase... Parfumuri lejere... Coafuri gandit-ciufulite...
A fi insarcinata iti da un mare plus de feminitate, sex-appeal si frumusete. E fantezia celor mai multi barbati sa se „iubeasca” cu o femeie insarcinata. Oare de ce? E simplu! Pentru ca in aceasta perioada noi, femeile suntem mult mai atragatoare, se simte altfel „acolo” si suntem mult mai focoase.
Femeile ar trebui sa stie aceste lucruri si sa profite.
E Raiul vietii noastre de femei!
Abia astept sa profit.
Din nou... Si din nou... Si din nou...






















P.S.- Sarcina nu este o boala, nu e o rusine, nu e ceva ce ne face mai urate, mai batrane sau mai proaste... Din contra, sarcina ne reinnoieste trupul, mintea, sufletul... Ne ajuta sa dam alt sens vietii noastre. Unul mai bun!

4 comentarii:

Ambasadoarea spunea...

Ehh, lucrurile nu stau chiar asa si din experienta mea iti pot spune ca fiecare femeie insarcinata are propria ei realitate. Ceea ce inseamna ca fiecare in parte are dreptate, desi poate parea contradictoriu. Eu, de exemplu, din a 5 a saptamana nu mai port blugi, nu-i mai suportam, aveam senzatia ca ma strang de burta, desi, evident, "nu se vedea nimic". Iar hainele largi le porti in primul rand pt ca iti sunt comode, eu nu suport maiouri/tricouri/rochii/chestii mulate. Apoi, daca esti mai "ciudata" si te simti ostentativa cu "burta la vedere", cu atat mai mult preferi hainele largi. Asta nu inseamna totusi ca eu m-am infofolit in cearceafuri fara forma:)
Iar cu frumusetea, feminitatea, sex-appealul la femeile insarcinate... well... e greu sa te simti asa cand nu te poti ridica din pat din cauza greturilor, cand hormonii isi bat joc de tine in fiecare zi mai mult, cand fiecare dus/baie devine un calvar din cauza mirosurilor s.a.m.d.
Cat despre fantezia "fiecarui barbat de a se iubi cu o femeie insarcinata", iarta-ma ca-ti spun asta, dar e o tampenie, pe alocuri scabroasa. Nu intru in detalii, dar eu zic ca 8 din 10 barbati nu-si mai privesc femeia de langa ei cu ochi "sexuali" in perioada sarcinii si, intr-un fel, e normal. Desi, normal e si invers.

Chiar iti doresc sa fie asa cum iti imaginezi tu, dar nu porni pe drumul asta cu asteptari asa mari, e mai bine sa fii surprinsa, decat dezamagita;)

Enchanting Me spunea...

Eu am trait si am cutreierat acest drum in lung si in lat... Acum... mi-e dor sa il cutreier iar :) Deci nu vorbesc din vise, ci din experienta. Oricum, sunt de acord ca fiecare femeie simte totul in felul ei si ca nu exista o singura reteta pentru toate. Cat despre barbati... facem un sondaj.:D Ai fi uimita cat de multi considera sexy o femeie insarcinata. :P Dar depinde si de femeie... si de mesajele pe care le transmite...

Ambasadoarea spunea...

Tare as vrea sa iti aud odata povestea sarcinii tale (poate o pui pe blog intr-o zi:), mai ales ca difera asa mult de a mea:)
Nu stiu, barbatii din jurul meu sunt ciudati atunci?:D

PS: Ce fetita mare ai! Sa-ti traiasca ani multi, fericiti si sanatosi!

Enchanting Me spunea...

Povestea sarcinii mele? Hm... O sa ma gandesc la asta.