miercuri, august 26, 2009

Barbatii sunt lasi.

Barbatii sunt lasi. Inca nu mi-am dat seama daca asa vor sa fie sau asa sunt programati genetic. Important e ca sunt lasi! Punct. Nu stiu sa isi asume o situatie, o stare de fapt, o consecinta a faptelor lor. Isi gasesc mereu scuze pentru tot ceea ce fac, se plang continuu si intotdeauna altii sunt vinovati pentru greselile lor. Fug intr-una de probleme. Chiar si de cele pe care le produc ei insisi.
Se zice ca sunt sexul tare, ca sunt puternici si ca sunt cei care sunt programati sa rezolve situatii, probleme, cazuri, tot!

Ha ha ha ! Imi vine sa rad! Ma amuz copios!
Ii si vad cum se bat ei cu pumnii in pieptul lucrat la sala, plin de muschi, ca ei sunt puternici si nemaipomeniti!!! Cum se umfla ei in pene si spun ca sunt cei mai tari... Si cand ii pui in fata unei situatii ce trebuie rezolvata devin niste copii speriati si baga fata aia de catelus plouat... sau de nestiutor...
Acum... sincer... mai bine o femeie firava care se descurca cu toate fara sa se vaiete intr-una, fara sa se laude cat este ea de puternica decat un munte de barbat care nu e bun de nimic.
La naiba! Bine ca nu-s barbat!

Niciun comentariu: