miercuri, august 12, 2009

A fi o femeie fatala

Femeia fatala este tipul de femeie care intriga cel mai mult si care are cel mai mare numar de admiratori. Este o atitudine destul de greu de adoptat si mult mai greu de mentinut. In fond, este un rol pe care femeia alege sa il joace pentru o anumita perioada de timp sau pentru tot restul vietii. La un moment dat acest rol tinde sa devina un mod de viata, un fel de a fi, o a doua personalitate.
Ce trebuie sa faca o femeie pentru a deveni un magnet pentru barbatii de toate varstele?
Atitudinea este cea mai importanta!
Apoi zambetul. Femeia fatala este o femeie care zambeste prin toti porii, rade cu pofta, zgomotos uneori. Este femeia care isi lasa capul pe spate intr-un mod atat de senzual atunci cand rade. Emana feminitate, optimism, senzualitate... Este o femeie care se cunoaste foarte bine, este foarte sigura pe ea, cunoaste foarte bine barbatii nevoile, placerile si obiceiurile lor. Este singurul mod de a face barbatii sa se simta nesiguri si inhibati si de a-i atrage precum lumina atrage fluturii de noapte.
Femeia fatala nu se plange, nu vorbeste de dragul conversatiei, nu coboara privirea sub nivelul interlocutorului, nu face gesturi inutile, nu este afectata de nici un subiect de discutie, indiferent cat de ingrozitor si nu incearca sa impresioneze pe nimeni prin ceea ce zice sau face.
Apoi, ar trebui sa arate bine. A arata bine inseamna a nu avea complexe, a-ti accepta si iubi trupul asa cum este si a incerca periodic sa il mentii in niste cote acceptabile. Nu trebuie neaparat sa fi un top model. Paradoxal, barbatii prefera femeile cu forme.O femeie care stie sa atraga privirile barbatilor se poate imbraca si in zdrente ca tot se face remarcata. Femeia fatala se imbraca dand impresia ca nu s-a chinuit prea mult in alegerea hainelor.
Femeia fatala se joaca continuu... Se joaca cu ea, cu trupul ei, cu parul ei, cu mainile, cu diferite obiecte, cu mimica fetei, cu vorbele, cu intelesurile, cu persoanele din jurul ei... Si o face intr-un mod atat, atat de sexy!
Barbatilor le place la nebunie atitudinea de femeie fatala si nu suporta atunci cand vreo "ageamie" le strica perspectiva.
Asa ca, Doamnelor, daca tot o facem, macar sa o facem bine!


http://www.youtube.com/watch?v=q_PbEx-n0fE&feature=PlayList&p=39C51C7EDC8BC945&playnext=1&playnext_from=PL&index=44

Niciun comentariu: